New-Dem Dienstverlening BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. New-Dem Dienstverlening BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als New-Dem Dienstverlening BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over New-Dem Dienstverlening BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf New-Dem Dienstverlening BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amersfoort. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. New-Dem Dienstverlening BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62600303. Op deze website kan je ook inzien wat New-Dem Dienstverlening BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals New-Dem Dienstverlening BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een bedrijf als New-Dem Dienstverlening BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.