Nesse Administratie BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nesse Administratie BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Nesse Administratie BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Nesse Administratie BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Capelle aan den Ijssel. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Nesse Administratie BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65892453. Op deze site kan je ook inzien wat Nesse Administratie BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Nesse Administratie BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Nesse Administratie BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Nesse Administratie BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.