Neovita BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Neovita BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Neovita BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Neovita BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Neovita BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Neovita BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Neovita BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Neovita BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 14633950. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Neovita BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.