NEF Askare B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. NEF Askare B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over NEF Askare B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf NEF Askare B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Dokkum. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, NEF Askare B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69256985. Op deze site kan je ook tot je nemen wat NEF Askare B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals NEF Askare B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als NEF Askare B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als NEF Askare B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.