Nedworks B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nedworks B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Nedworks B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Nedworks B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Nedworks B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Nedworks B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Nedworks B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Sprang-Capelle. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Nedworks B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69290695. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Nedworks B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.