Nedtime is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nedtime kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Nedtime

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Nedtime. Zo is dit bedrijf gevestigd in Vlaardingen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Nedtime is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70639302. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Nedtime ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Nedtime neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Nedtime wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Nedtime een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.