Nedflex Horeca Payrolling is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nedflex Horeca Payrolling kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Nedflex Horeca Payrolling neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partner als Nedflex Horeca Payrolling inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Nedflex Horeca Payrolling een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer informatie over Nedflex Horeca Payrolling

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Nedflex Horeca Payrolling. Zo is deze onderneming gevestigd in De Goorn. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Nedflex Horeca Payrolling is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 17186480. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Nedflex Horeca Payrolling ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.