Nedflex HL Detachering B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Nedflex HL Detachering B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Nedflex HL Detachering B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Nedflex HL Detachering B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Nedflex HL Detachering B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Nedflex HL Detachering B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Nedflex HL Detachering B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Nedflex HL Detachering B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8150894. Op deze website kan je ook zien wat Nedflex HL Detachering B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.