Navique Horeca Personeel BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Navique Horeca Personeel BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Navique Horeca Personeel BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Navique Horeca Personeel BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Emmen. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Navique Horeca Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68847181. Op deze website kan je ook lezen wat Navique Horeca Personeel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Navique Horeca Personeel BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als Navique Horeca Personeel BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Navique Horeca Personeel BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.