Natural Resources Recruitment BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Natural Resources Recruitment BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Natural Resources Recruitment BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Natural Resources Recruitment BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Natural Resources Recruitment BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Natural Resources Recruitment BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Natural Resources Recruitment BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Natural Resources Recruitment BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62354744. Op deze pagina kan je ook zien wat Natural Resources Recruitment BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.