Narraina Opleidingen is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Narraina Opleidingen kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Narraina Opleidingen

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Narraina Opleidingen. Zo is deze onderneming gelegen in Goirle. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Narraina Opleidingen is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 51882450. Op deze webpagina kan je ook zien wat Narraina Opleidingen ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Narraina Opleidingen neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Narraina Opleidingen inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Narraina Opleidingen een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.