N2 People 2 BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. N2 People 2 BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als N2 People 2 BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over N2 People 2 BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf N2 People 2 BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Venray. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. N2 People 2 BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70318220. Op deze site kan je ook tot je nemen wat N2 People 2 BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals N2 People 2 BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als N2 People 2 BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.