MVO Services BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MVO Services BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met MVO Services BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als MVO Services BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als MVO Services BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over MVO Services BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf MVO Services BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Warnsveld. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. MVO Services BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 60493917. Op deze website kan je ook lezen wat MVO Services BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen regio.