MSA Personeelsdiensten BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MSA Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als MSA Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over MSA Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf MSA Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Delft. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. MSA Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67884768. Op deze site kan je ook inzien wat MSA Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met MSA Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als MSA Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.