Movit Personeelsdiensten BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Movit Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Movit Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Movit Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Movit Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Capelle aan den Ijssel. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Movit Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67049885. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Movit Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Movit Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Movit Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.