Movi-groep BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Movi-groep BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Movi-groep BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Movi-groep BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Movi-groep BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Movi-groep BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Movi-groep BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Veenendaal. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Movi-groep BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67209297. Op deze website kan je ook zien wat Movi-groep BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.