MOOFpeople Payroll Solutions IV BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MOOFpeople Payroll Solutions IV BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals MOOFpeople Payroll Solutions IV BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als MOOFpeople Payroll Solutions IV BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als MOOFpeople Payroll Solutions IV BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Extra info over MOOFpeople Payroll Solutions IV BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf MOOFpeople Payroll Solutions IV BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Barneveld. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. MOOFpeople Payroll Solutions IV BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67531822. Op deze webpagina kan je ook zien wat MOOFpeople Payroll Solutions IV BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.