MOOFpeople Payroll Solutions III BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. MOOFpeople Payroll Solutions III BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als MOOFpeople Payroll Solutions III BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over MOOFpeople Payroll Solutions III BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf MOOFpeople Payroll Solutions III BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Barneveld. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. MOOFpeople Payroll Solutions III BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67531806. Op deze site kan je ook inzien wat MOOFpeople Payroll Solutions III BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met MOOFpeople Payroll Solutions III BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als MOOFpeople Payroll Solutions III BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.