MOOFpeople Payroll Solutions II BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MOOFpeople Payroll Solutions II BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als MOOFpeople Payroll Solutions II BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer informatie over MOOFpeople Payroll Solutions II BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf MOOFpeople Payroll Solutions II BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Barneveld. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, MOOFpeople Payroll Solutions II BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67531741. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat MOOFpeople Payroll Solutions II BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals MOOFpeople Payroll Solutions II BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als MOOFpeople Payroll Solutions II BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.