MOOFpeople Payroll Solutions B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. MOOFpeople Payroll Solutions B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals MOOFpeople Payroll Solutions B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als MOOFpeople Payroll Solutions B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als MOOFpeople Payroll Solutions B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over MOOFpeople Payroll Solutions B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf MOOFpeople Payroll Solutions B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Barneveld. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, MOOFpeople Payroll Solutions B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59004401. Op deze pagina kan je ook inzien wat MOOFpeople Payroll Solutions B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.