Mokum Personeelsdiensten B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Mokum Personeelsdiensten B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Mokum Personeelsdiensten B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Mokum Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Maassluis. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Mokum Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67980805. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Mokum Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Mokum Personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een onderneming als Mokum Personeelsdiensten B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Mokum Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.