Module Personeelsdiensten BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Module Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Module Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Module Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Module Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gelegen in Schiedam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Module Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69809739. Op deze pagina kan je ook zien wat Module Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Module Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Module Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.