Modoc Werkt Goes is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Modoc Werkt Goes kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Modoc Werkt Goes neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Modoc Werkt Goes wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Modoc Werkt Goes een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Modoc Werkt Goes

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Modoc Werkt Goes. Zo is dit bedrijf gelegen in Goes. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Modoc Werkt Goes is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 52119874. Op deze website kan je ook lezen wat Modoc Werkt Goes ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.