MKB Payrolling Services is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. MKB Payrolling Services kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als MKB Payrolling Services een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer info over MKB Payrolling Services

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf MKB Payrolling Services. Zo is deze organisatie gevestigd in Arnhem. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, MKB Payrolling Services is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65219848. Op deze pagina kan je ook lezen wat MKB Payrolling Services ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met MKB Payrolling Services neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als MKB Payrolling Services wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.