MK Hospitality is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MK Hospitality kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als MK Hospitality een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over MK Hospitality

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf MK Hospitality. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. MK Hospitality is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68024835. Op deze webpagina kan je ook inzien wat MK Hospitality ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals MK Hospitality neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als MK Hospitality inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.