Misjan's Payroll Consulting is een payroll bedrijf die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Misjan's Payroll Consulting kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Misjan's Payroll Consulting

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Misjan's Payroll Consulting. Zo is dit bedrijf gevestigd in Monnickendam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Misjan's Payroll Consulting is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 50009893. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Misjan's Payroll Consulting ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Misjan's Payroll Consulting neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een onderneming als Misjan's Payroll Consulting inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Misjan's Payroll Consulting een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.