MIR PAYROLL BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. MIR PAYROLL BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over MIR PAYROLL BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf MIR PAYROLL BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. MIR PAYROLL BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67533728. Op deze site kan je ook inzien wat MIR PAYROLL BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met MIR PAYROLL BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als MIR PAYROLL BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als MIR PAYROLL BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.