Milieuwerk Soreon B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Milieuwerk Soreon B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Milieuwerk Soreon B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Milieuwerk Soreon B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Milieuwerk Soreon B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Milieuwerk Soreon B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34278977. Op deze website kan je ook zien wat Milieuwerk Soreon B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Milieuwerk Soreon B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Milieuwerk Soreon B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.