MijnPayroll is een payrolling organisatie die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. MijnPayroll kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als MijnPayroll een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over MijnPayroll

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf MijnPayroll. Zo is dit bedrijf gelegen in Uffelte. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. MijnPayroll is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 62235052. Op deze website kan je ook tot je nemen wat MijnPayroll ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met MijnPayroll neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als MijnPayroll is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.