MHR Recruitment is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MHR Recruitment kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over MHR Recruitment

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf MHR Recruitment. Zo is deze onderneming gelegen in Zandvoort. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, MHR Recruitment is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 9216502. Op deze webpagina kan je ook inzien wat MHR Recruitment ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met MHR Recruitment neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als MHR Recruitment inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als MHR Recruitment een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.