M.H. Schoonmaakservice is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. M.H. Schoonmaakservice kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als M.H. Schoonmaakservice een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over M.H. Schoonmaakservice

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf M.H. Schoonmaakservice. Zo is dit bedrijf gelegen in Ede. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, M.H. Schoonmaakservice is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 9165870. Op deze pagina kan je ook inzien wat M.H. Schoonmaakservice ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals M.H. Schoonmaakservice neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als M.H. Schoonmaakservice wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.