MFK Payroll is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MFK Payroll kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met MFK Payroll neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als MFK Payroll inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als MFK Payroll een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over MFK Payroll

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf MFK Payroll. Zo is deze organisatie gevestigd in Breda. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, MFK Payroll is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67890296. Op deze webpagina kan je ook lezen wat MFK Payroll ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.