Mettom Dienstverlening B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Mettom Dienstverlening B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Mettom Dienstverlening B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Mettom Dienstverlening B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Mettom Dienstverlening B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Mettom Dienstverlening B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59257784. Op deze pagina kan je ook inzien wat Mettom Dienstverlening B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Mettom Dienstverlening B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een bedrijf als Mettom Dienstverlening B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.