Medio Terrae BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Medio Terrae BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Medio Terrae BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Medio Terrae BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Medio Terrae BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70708827. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Medio Terrae BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Medio Terrae BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Medio Terrae BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Medio Terrae BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.