MECAST is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. MECAST kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals MECAST neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als MECAST inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als MECAST een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over MECAST

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf MECAST. Zo is dit bedrijf gevestigd in Arnhem. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. MECAST is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 50197177. Op deze webpagina kan je ook inzien wat MECAST ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.