M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid. Zo is deze organisatie gevestigd in Alphen (GLD). Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64195635. Op deze site kan je ook lezen wat M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die een partij als M.E. Praat /24People Gelderland-Zuid inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.