Mazura Payrolling Solutions B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Mazura Payrolling Solutions B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Mazura Payrolling Solutions B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Mazura Payrolling Solutions B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Mazura Payrolling Solutions B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 55911560. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Mazura Payrolling Solutions B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Mazura Payrolling Solutions B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als Mazura Payrolling Solutions B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Mazura Payrolling Solutions B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.