Mazuma B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Mazuma B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Mazuma B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Mazuma B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Mazuma B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34260681. Op deze website kan je ook inzien wat Mazuma B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Mazuma B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Mazuma B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Mazuma B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.