Match4Work BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Match4Work BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Match4Work BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Match4Work BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Oude-Tonge. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Match4Work BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61734942. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Match4Work BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Match4Work BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als Match4Work BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Match4Work BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.