Mastiek BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Mastiek BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Mastiek BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Mastiek BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Mastiek BV. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Mastiek BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69692483. Op deze webpagina kan je ook zien wat Mastiek BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Mastiek BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Mastiek BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.