Manolo Services B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Manolo Services B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Manolo Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Manolo Services B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als Manolo Services B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Manolo Services B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Manolo Services B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Manolo Services B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69229090. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Manolo Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen regio.