MAin interim management & recruitment is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MAin interim management & recruitment kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als MAin interim management & recruitment een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over MAin interim management & recruitment

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf MAin interim management & recruitment. Zo is dit bedrijf gevestigd in Weert. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. MAin interim management & recruitment is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59916591. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat MAin interim management & recruitment ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met MAin interim management & recruitment neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als MAin interim management & recruitment wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.