Magenta Flex BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Magenta Flex BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Magenta Flex BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een onderneming als Magenta Flex BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Magenta Flex BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Magenta Flex BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Magenta Flex BV. Zo is deze onderneming gelegen in Heerenveen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Magenta Flex BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67395317. Op deze website kan je ook zien wat Magenta Flex BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.