Machso Edamrosa BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Machso Edamrosa BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Machso Edamrosa BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Machso Edamrosa BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Barendrecht. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Machso Edamrosa BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 57451230. Op deze webpagina kan je ook zien wat Machso Edamrosa BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Machso Edamrosa BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Machso Edamrosa BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Machso Edamrosa BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.