MAAK Techniek & Proces BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. MAAK Techniek & Proces BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als MAAK Techniek & Proces BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over MAAK Techniek & Proces BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf MAAK Techniek & Proces BV. Zo is deze organisatie gelegen in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. MAAK Techniek & Proces BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66352193. Op deze website kan je ook zien wat MAAK Techniek & Proces BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met MAAK Techniek & Proces BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een bedrijf als MAAK Techniek & Proces BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.