M2 Organisatie & Advies is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. M2 Organisatie & Advies kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals M2 Organisatie & Advies neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als M2 Organisatie & Advies inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als M2 Organisatie & Advies een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over M2 Organisatie & Advies

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf M2 Organisatie & Advies. Zo is deze onderneming gevestigd in Maastricht. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. M2 Organisatie & Advies is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62833189. Op deze pagina kan je ook zien wat M2 Organisatie & Advies ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.