M-Ployee Techniek BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. M-Ployee Techniek BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met M-Ployee Techniek BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als M-Ployee Techniek BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als M-Ployee Techniek BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer info over M-Ployee Techniek BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf M-Ployee Techniek BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Stadskanaal. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, M-Ployee Techniek BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 1179743. Op deze webpagina kan je ook zien wat M-Ployee Techniek BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.