Loonpoint B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Loonpoint B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Loonpoint B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Loonpoint B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Barendrecht. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Loonpoint B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66578000. Op deze website kan je ook zien wat Loonpoint B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Loonpoint B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Loonpoint B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Loonpoint B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.