Looncompany B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Looncompany B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Looncompany B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over Looncompany B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Looncompany B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Tolbert. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Looncompany B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 64476197. Op deze site kan je ook zien wat Looncompany B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Looncompany B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Looncompany B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.