Locus People Rotterdam BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Locus People Rotterdam BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Locus People Rotterdam BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Locus People Rotterdam BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Locus People Rotterdam BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Locus People Rotterdam BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64752550. Op deze webpagina kan je ook zien wat Locus People Rotterdam BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Locus People Rotterdam BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als Locus People Rotterdam BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.